Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Ξεχωρίστε! Επειδή ποτέ δεν έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη εντύπωση

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν έχει να κάνει μόνο με το να δημιουργήσεις κάτι που φαίνεται ωραίο. Πρέπει να είναι ένα όμορφο προϊόν που λειτουργεί και κάνει τα πράγματα καλύτερα για εσάς. Γνωρίζω το web design σε όλα του τα επίπεδα!

coding green

Στρατηγική και Σχεδιασμός

Καθορίστε το σχέδιο και τους στόχους του ιστότοπού σας, ψάχνοντας βαθιά στην επιχείρησή σας, για να αποκαλύψετε ιδέες και βελτιώσεις αξίας, για να αναπτύξετε έπειτα στρατηγικές που θα μπορούσαν να την βελτιώσουν.

code lines icon green

Σχεδιασμός UI

Δημιουργήστε την εμφάνιση και την αίσθηση, σχεδιάστε τη δομή των σελίδων και την πλοήγηση και βεβαιωθείτε ότι κάθε κουμπί, κάθε στοιχείο σχεδιασμού και δομής περιεχομένου είναι όμορφα κατασκευασμένο, χρησιμοποιήσιμο και αποτελεσματικό.

editing green

Ανταποκρινόμενος Σχεδιασμός

Εξασφαλίστε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης για τον χρήστη σε όλες τις πλατφόρμες, κάνοντας τον ιστότοπό σας να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής και πάντα να φαίνεται εξαιρετικό και φιλικό προς τον χρήστη.

share green

Branding και Γραφιστικές Υπηρεσίες

Χρειάζεστε ένα καινούργιο λογότυπο για την επιχείρηση σας; Ή μήπως η επιχείρησή σας χρειάζεται μια εντελώς νέα εμφάνιση; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σχεδιάζω λογότυπα και δημιουργώ νέες ταυτότητες για επιχειρήσεις κάθε είδους.

award icon green

Copywriting

Το περιεχόμενο του ιστότοπού σας είναι εξίσου σημαντικό με το πώς φαίνεται. Ένας όμορφα σχεδιασμένος ιστότοπος μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες, αλλά το σωστά γραμμένο περιεχόμενο θα τους κρατήσει εκεί. Μπορώ να βελτιώσω το υπάρχον περιεχόμενο ή να το δημιουργήσω από το μηδέν.

support green

Συντήρηση και Υποστήριξη

Έχουν περάσει πλέον οι ημέρες του "Το έφτιαξα και τώρα μπορώ να το αφήσω να τρέχει". Το να έχω πλέον έναν ιστότοπο σημαίνει συντήρηση. Θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής & προστατευμένος. Δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας και το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο.

Ας φτιάξουμε κάτι εντυπωσιακό, μαζί.

Πείτε μας τι χρειάζεστε.

Συχνές Ερωτήσεις

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, έχω συμπεριλάβει μερικές απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις. Σε περίπτωση που έχετε επιπρόσθετες απορίες, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Πόσο θα μου κοστίσει;

Δεν υπάρχει μία μόνο απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Κάθε project είναι διαφορετικό. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι χρεώνω όλο το project, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνετε για κάθε μικρή προσθήκη. Θα σας κάνω ερωτήσεις, θα αξιολογήσω τις ανάγκες σας και θα σας δώσω μια προσφορά βασισμένη σε αυτή την αξιολόγηση. Το project τελειώνει όταν εσείς είστε ευχαριστημένοι με αυτό.

Πόσος καιρός θα χρειαστεί για να είναι έτοιμη η νέα μου ιστοσελίδα;

Κατά μέσο όρο, στοχεύω σε παράδοση έξι έως οκτώ εβδομάδων, αλλά ο ρυθμός του project σας, καθορίζεται κυρίως από εσάς. Πόσες και ποίες πληροφορίες & λεπτομέρειες μπορείτε να παρέχετε κατά τη διάρκεια των αρχικών σταδίων, τη διαθεσιμότητά σας, το πόσο σύντομα είναι έτοιμο το περιεχόμενο – όλα αυτά επηρεάζουν την ταχύτητα ολοκλήρωσης.

Τι εννοείτε με τον όρο web designer/σύμβουλος;

Σημαίνει ότι, αφού ακούσω τους στόχους και τις προτιμήσεις σας, θα σας παρέχω συστάσεις και εξηγήσεις καθ’ όλη τη διαδικασία. Ο ρόλος μου είναι να σας δημιουργήσω την πιο αποτελεσματική ηλεκτρονική παρουσία/εργαλείο μάρκετινγκ και να σας δείξω πώς να το αναπτύξετε μόνοι σας.

Πόση επιρροή έχω στη διαδικασία σχεδιασμού;

Οι πληροφορίες και τα σχόλιά σας είναι πραγματικά σημαντικά. Θα ξεκινήσω με ποικίλες ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες σας, τις προτιμήσεις σας και τα θέλω σας και θα δουλέψω μαζί σας για να δημιουργήσουμε ακριβώς τη σωστή εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Θα εμφανίζεται σωστά ο ιστότοπός μου σε κινητές συσκευές όπως τα iPhone;

Όχι μόνο θα εμφανίζεται, αλλά και θα ανταποκρίνεται σωστά(responsive), δηλαδή θα είναι βελτιστοποιημένο για όλα τα μεγέθη οθόνης από smartphones έως οθόνες jumbo.

Θα μπορώ να επεξεργαστώ τον ιστότοπό μου μόνος μου όταν τελειώσετε;

Απολύτως – μέσω φιλικών προς το χρήστη σελίδων διαχείρισης, οι οποίες θα σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε εικόνες, κείμενα, μενού, επικεφαλίδες και άλλα (Αυτό ισχύει στην πιθανή περίπτωση που ο ιστότοπός σας είναι κατασκευασμένος χρησιμοποιώντας το WordPress ως πλατφόρμα)

Τι θα γίνει αν χρειάζομαι υποστήριξη/συντήρηση;

Η υποστήριξη μετά την παράδοση, οι τροποποιήσεις και οι συμβουλές, συμπεριλαμβάνονται δωρεάν για δύο εβδομάδες αφότου η ιστοσελίδα έχει παραδοθεί και είναι ενεργή. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε κάτι να αλλάξει, θα είμαι εκεί για εσάς. Φυσικά εάν στην πορεία συνειδητοποιείτε ότι χρειάζεστε συνεχή βοήθεια, μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό.

Μπορείτε να με βοηθήσετε αυτή την στιγμή;

Πιθανότατα. Παρέχω τηλεφωνικές διαβουλεύσεις 30 λεπτών δωρεάν. Ρωτήστε με οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για το πώς να κάνετε μια γρήγορη επιδιόρθωση στον ιστότοπό σας.

Είστε Έτοιμοι Να Ξεκινήσετε;

Ας φτιάξουµε κάτι σπουδαίο