Γραφιστικές Υπηρεσίες

Το Σχέδιο Είναι Φαντασία Που Έγινε Απτή

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Παρακάτω παρατίθενται σύντομες περιγραφές από τις πιο κοινές γραφιστικές υπηρεσίες. Κάθε συνεργασία ξεκινά με το να μάθουμε ποιος είστε, τι χρειάζεστε και ποιο είναι το όραμα σας. Πείτε μου τι σκέφτεστε και θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω να το πραγματοποιήσετε. Έντυπα όπως επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια και αφίσες. Δημιουργία ενός λογοτύπου ή αναδόμησης ταυτότητας. – Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω.

heart icon green

Σχεδιασμός Λογότυπου

Κάντε εντύπωση με ένα ισχυρό και αποτελεσματικό λογότυπο που είναι πρωτότυπο, ζωντανό, και φιλόξενο. Δεν θα είναι ένα κοινό σχέδιο που δημιουργείται από έναν απρόσωπο σχεδιαστή. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις προσδοκίες της επιχείρησης σας και να διασφαλίσουμε ότι ο τελικός σχεδιασμός του λογότυπού σας μπορεί να σας εκπροσωπήσει αποτελεσματικά!

share green

Επαγγελματικές Κάρτες

Έχετε διαθέσει πολύ χρόνο και χρήματα στο γράψιμο, την οργάνωση και την παραγωγή του ιστοτόπου σας; Το επόμενο βήμα είναι εξίσου σημαντικό. Είναι το πρώτο πράγμα που οι περισσότεροι πελάτες σας θα δουν πριν επισκεφτούν τον ιστότοπό σας. Επιτρέψτε μου να σχεδιάσω την κάρτα σας η οποία θα προωθήσει τελέσφορα την επιχείρηση σας!

award icon green

Αφίσες και Φυλλάδια

Αποφασίσατε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας με μια αφίσα ή ένα φυλλάδιο, και ήρθε η ώρα για τον σχεδιασμό της; Αυτά πρέπει να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων, ενώ συγχρόνως να μεταδίδουν συναίσθημα. Ένα μοναδικό και ζωντανό σχέδιο θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε το κύρος σας και να επεκτείνετε το κοινό σας.

editing green

Λοιπές Γραφιστικές Υπηρεσίες

Επιπλέον σας προσφέρω οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να μοιραστείτε την ιστορία της επιχείρησής σας και να ξεχωρίσετε:
Γραφικά για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπλουζάκια, καρτ-ποστάλ, επιστολόχαρτα, διάταξη διαφημίσεων και καμπάνιας, εξώφυλλα, design για dvd/blu-ray και πολλά άλλα. Αν η επιθυμία σας δεν αναγράφεται παραπάνω, ρωτήστε με!

Ας φτιάξουμε κάτι εντυπωσιακό, μαζί.

Πείτε μας τι χρειάζεστε.

Γιατί Να Μας Επιλέξετε?

Είναι εύκολο

Θα κάνω τη διαδικασία εύκολη, από την παραγγελία μέχρι τη λήψη των τελικών αρχείων σας. Καθίστε, χαλαρώστε και επιτρέψτε μου να φροντίσω την μετατροπή των ιδεών σας σε δημιουργικό σχέδιο.

Απεριόριστες Αλλαγές

Η προτεραιότητά μου είναι η ικανοποίηση των πελατών. Μόλις προχωρήσουμε σε ένα εγκεκριμένο σχέδιο, έχετε την δυνατότητα για απεριόριστες αλλαγές. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να είναι τέλειο.

Πολλαπλά Τελικά Αρχεία

Στα τελικά αρχεία σας περιλαμβάνονται τα jpg, png και, το σημαντικότερο, τα vector αρχεία. Τα vector αρχεία θα είναι αυτά που θα χρησιμοποιηθούν από το τυπογραφείο σας για την εκτύπωση.

Γρήγορος Χρόνος Ολοκλήρωσης

Μόλις συμφωνήσουμε σε ένα project, θα παραδώσω το πρώτο σχέδιο εντός 72 ωρών. Εάν έχετε μια αυστηρή προθεσμία, θα σας βοηθήσω να την πετύχετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, έχω συμπεριλάβει μερικές απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις. Σε περίπτωση που έχετε επιπρόσθετες απορίες, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Πόσο θα μου κοστίσει;

Δεν υπάρχει μία μόνο απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Κάθε project είναι διαφορετικό. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι χρεώνω όλο το project, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνετε για κάθε μικρή προσθήκη. Οι τιμές εξαρτώνται από πολλές παραμέτρους, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το σχέδιό σας θα έχει μεγάλη αξία. Περιστασιακά χρεώνω με την ώρα, εάν ο πελάτης δεν είναι σίγουρος για το τι ακριβώς επιθυμεί.

 

Γιατί να προσλάβω εσάς αντί μιας μεγαλύτερης εταιρία σχεδιασμού;

Η συνεργασία με έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή έχει μεγάλα πλεονεκτήματα. Συνήθως έχω πολύ γρήγορους χρόνους ολοκλήρωσης του project σε σύγκριση με μια μεγαλύτερη εταιρεία. Επειδή εργάζομαι από το σπίτι μου, τα έξοδά μου είναι χαμηλότερα και αυτό αντικατοπτρίζεται στις αμοιβές μου, ωστόσο η ποιότητα δεν θυσιάζεται ποτέ. Και επειδή εργάζομαι μόνος, επικοινωνείτε πάντα απευθείας με το άτομο που εργάζεται στο project σας.

Πόσο καιρό παίρνει ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα αφότου πάρω το πρώτο σχέδιο;

Το αρχικό σχέδιο αποστέλλεται εντός 72 ωρών. Από εκεί και πέρα εξαρτάται τελείως από το πόσες αλλαγές και πόσο γρήγορα απαντάτε (απαντώ σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις το λάβω). Συνήθως δεν χρειάζεται περισσότερο από μια εβδομάδα για να τελειώσει ένα σχέδιο, και όχι περισσότερο από 2 εβδομάδες για να τελειώσετε οποιοδήποτε άλλα σχέδια μόλις εγκριθούν.

Τι είδους αρχεία θα λάβω όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός;

Παίρνετε αρχεία EPS (vector), JPG, PNG και PDF. Ο σχεδιασμός μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση του stationery και brand μάρκετινγκ – συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής κάρτας, επιστολόχαρτου, φακέλων, σχεδιασμού φυλλαδίων, σχεδιασμού διαφημιστικών μηνυμάτων, μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ετικετών αλληλογραφίας, φακέλων παρουσίασης και οποιωνδήποτε άλλων σχεδίων μπορεί να απαιτεί η επιχείρησή σας.

Υπάρχουν κρυφά έξοδα ή οτιδήποτε άλλο που πρέπει να πληρώσω;

Όχι. Όταν σας λέω ότι έχετε απεριόριστες αλλαγές που περιλαμβάνονται στην τιμή, το εννοώ!

Τι εννοείτε με τον όρο γραφικά για μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter περιλαμβάνουν μια φωτογραφία προφίλ και μια εικόνα κάλυψης/κεφαλίδας. Σχεδιάζω αυτές τις εικόνες για να ταιριάζουν στο λογότυπό σας και να ταιριάζει ακριβώς στις προδιαγραφές μεγέθους της πλατφόρμας.

Ζω πολύ μακριά από την έδρα σας, μπορούμε ακόμα να συνεργαστούμε;

Απολύτως! Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου είναι σε όλη την Ευρώπη ή ακόμα και στις ΗΠΑ, οπότε η απόσταση δεν είναι εμπόδιο. Όσο έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε!

Χρειάζομαι κάτι σχεδιασμένο χθες, μπορείτε να με βοηθήσετε;

Πιθανότατα. Συνήθως μπορώ να εξυπηρετήσω την βιαστική εργασία, αλλά ανάλογα με το πόσο πλήρες είναι το πρόγραμμα εργασίας μου, μπορεί να προστεθεί μια επιπλέον χρέωση. Επικοινωνήστε μαζί μου για να μάθετε.

Με ποιους έχουμε συνεργαστεί

Είστε Έτοιμοι Να Ξεκινήσετε;

Ας φτιάξουµε κάτι σπουδαίο